Kantong Ngadeg Kustomisasi kanthi zipper kanggo kemasan Pet Food

Katrangan singkat:

Kantong Ngadeg Kustomisasi Grosir kanggo kemasan panganan pet,

Kanthi bobot volume 1kg, 2kg, 3kg, 5kg, 10kg etc.

Bahan laminasi, logo desain lan wujud bisa dadi opsional kanggo merek sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

1kg, 2kg, 3kg lan 5kg Kantong Ngadeg Kustomisasi kanggo kemasan panganan pet, Pabrik OEM & ODM Grosir, kanthi sertifikat gelar panganan kantong kemasan panganan,

Fitur tas ngadeg;

Tas ngadeg digawe saka bahan film sing tahan banting, kanthi kekuatan tarik sing apik, tingkat elongasi, kekuatan luh lan tahan nyandhang.

resistance tusukan jarum apik lan printability apik

Properti suhu rendah sing apik banget lan uga kanthi macem-macem suhu panggunaan saka-60-200 ° c

Resistensi minyak, resistensi pelarut organik, resistensi obat, lan resistensi alkalin apik banget

Penyerapan pasang luwih akeh, permeabilitas kelembapan, stabilitas ukuran sawise panyerepan kelembapan ora apik

 

Item: Kantong Ngadeg Kustomisasi kanggo kemasan panganan pet
Bahan: Bahan laminasi, PET/VMPET/PE
Ukuran & Ketebalan: Customized miturut syarat customer.
Warna / printing: Nganti 10 warna, nggunakake tinta food grade
Sampel: Sampel Saham Gratis diwenehake
MOQ: 5000pcs - 10.000pcs adhedhasar ukuran tas lan desain.
Wektu anjog: ing 10-25 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan nampa 30% simpenan.
Istilah pembayaran: T / T (simpenan 30%, imbangan sadurunge pangiriman; L / C ing ngarsane
Aksesoris Zipper / Timah Dasi / Katup / Hang Lubang / Sobek kedudukan / Matt utawa Glossy etc
Sertifikat: BRC FSSC22000, SGS, Food Grade.sertifikat uga bisa digawe yen perlu
Format Karya: AI.PDF.CDR.PSD
Jinis tas/Aksesoris Tipe tas: tas ngisor flat, tas ngadeg munggah, tas disegel 3-sisi, tas ritsleting, tas bantal, tas gusset sisih / ngisor, tas spout, tas aluminium foil, tas kertas kraft, tas wangun ora duwe aturan baku etc.Aksesoris: Ritsleting tugas abot , notches luh, bolongan hang, pour spouts, lan klep release gas, sudhut dibunderaké, kalah metu jendhela nyediakake puncak sneak saka apa nang: jendhela cetha, jendhela frosted utawa matt Rampung karo jendhela nggilap jendhela cetha, mati - Cut wangun etc.

Pet food packaging pouch1Pet food packaing pouch2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: