Kemasan sing bisa didaur ulang

Banne- compostable packaging1

PACKMIC bisa nggawe kabeh jinis tas bisa didaur ulang, nawakake siklus urip produk sing lestari.Kanthi pindhah menyang jinis plastik siji, dampak energi lan lingkungan saka kantong kasebut suda banget lan bisa dibuwang kanthi gampang liwat daur ulang plastik alus domestik.

Dibandhingake karo kemasan konvensional sing padha (sing ora bisa didaur ulang amarga macem-macem lapisan saka macem-macem jinis plastik), lan sampeyan duwe solusi sustainable ing pasar kanggo 'konsumen eko ijo' sampeyan.Saiki kita wis siyap.

Carane Daur Ulang

Sakabèhé sampah plastik dikurangi kanthi ngilangi lapisan Nylon, Foil, Metalized lan PET konvensional.Nanging, Kantong kita nggunakake lapisan siji sing revolusioner supaya konsumen bisa nyelehake daur ulang plastik alus ing omah.

Kanthi nggunakake bahan siji, kantong bisa gampang diurut lan didaur ulang tanpa kontaminasi dalan.

1
1

Go Green Kanthi Kemasan Kopi PACKMIC

Kemasan Kopi Kompos

Bahan kemasan kompos sing digunakake yaiku ASTM D6400 sing disertifikasi!Industri kompos

produk lan bahan dirancang kanggo biodegrade rampung ing lingkungan kompos komersial, ing suhu dhuwur lan bebarengan karo aktivitas mikroba, ing nem sasi.

Produk lan bahan kompos ing omah dirancang kanggo biodegradasi kanthi lengkap ing lingkungan kompos omah, ing suhu sekitar lan komunitas mikroba alami, sajrone 12 wulan.Iki sing mbedakake produk se saka mitra kompos sing bisa komersial.

Kemasan Kopi Bisa Daur Ulang

Kantong kopi sing ramah lingkungan lan 100% sing bisa didaur ulang digawe saka polietilen kapadhetan rendah (LDPE), bahan sing aman sing gampang digunakake lan didaur ulang.Iku fleksibel, awet lan nyandhang tahan lan digunakake digunakake ing industri pangan.

Ngganti 3-4 lapisan tradisional, tas kopi iki mung duwe 2 lapisan.Iku nggunakake kurang energi lan bahan mentahan sak produksi lan nggawe pembuangan luwih gampang kanggo pangguna pungkasan.

Opsi kustomisasi kanggo kemasan LDPE ora ana telas, kalebu macem-macem ukuran, wujud, warna lan pola.

2202