Tur Pabrik Kita

● Luwih saka 10000 Meter Persegi Tanah Milik lan Bisnis diwiwiti wiwit taun 2003

● Two Set saka High Speed ​​Printers Maxium 10 werna saben

● Siji Set saka Flexo Printer Maxium 8 werna

● Two High Speed ​​Solvent Free Lamination Machines

● Sembilan Mesin Kantong Kasedhiya kanggo nggawe kabeh bentuk Tas

● Sertifikasi ISO22000, BRC lan FSSC

Bengkel

factory

Bengkel percetakan

Bengkel percetakan

Bengkel percetakan

Bengkel laminating

Bengkel laminating

Bengkel laminating

Bengkel Pengeringan / Pendinginan

Bengkel Pengeringan / Pendinginan

Bengkel Slitting lan Nggawe

Bengkel Slitting lan Nggawe

Bengkel Slitting lan Nggawe

Bengkel testing