Sugeng rawuh ing PACKMIC

KENAPA PILIH KITA

Swara 15 taun pengalaman manufaktur, peralatan teknologi printing majeng lan nggawe mesin tas kanggo tas kemasan fleksibel, uga karo ISO, BRC lan sertifikat food grade.Kita wis nggarap akeh pelanggan ing luwih saka 40 negara.Kayata WAL-MART, JELLY BELLY, MISSION FOOD, JUJUR, PEETS, ETHIS BEANS, COSTA lsp.

  • OEM&ODM packaging with high quality products, competitive price and efficient service. provide your product the best advantage on the supermarket shelf. Complete package customization of both size and color to match your specific needs

    PRODUK SALE

    OEM & ODM packaging karo produk kualitas dhuwur, rega competitive lan layanan efisien.nyedhiyakake produk sampeyan kauntungan paling apik ing rak supermarket.Kustomisasi paket lengkap kanthi ukuran lan warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu

  • With advanced printing technology equipments and making bags machines, Quick turn-around, high quality and excellent customer service.From Consulting to the process, our Packaging experts on hand to help your product come to life. Listening opinions of each clients’, feedbacks,analyzing their requirements and crafting specialty flexible packaging solutions to meet with their requirements.

    Kaluwihan kita

    Kanthi peralatan teknologi printing majeng lan mesin nggawe tas, cepet nguripake-muter, kualitas dhuwur lan layanan customer banget. Saka Consulting kanggo proses, ahli Packaging kita ing tangan kanggo bantuan produk supaya urip.Ngrungokake panemu saben klien, umpan balik, nganalisa syarat lan nggawe solusi kemasan fleksibel khusus kanggo nyukupi kabutuhan.

  • With ISO,BRC and food grade certificates,Our Quality Assurance team is continuously on the line in their laboratories or on the floor of each of our plants.We take care of each bag for our clients.

    JAMINAN KUALITAS

    Kanthi sertifikat ISO, BRC lan bahan pangan, tim Jaminan Kualitas kita terus-terusan ing baris ing laboratorium utawa ing lantai saben tanduran. Kita ngurus saben tas kanggo para klien.

Popular

Produk kita

Kita nawakake solusi kemasan lengkap kanggo macem-macem segmen pasar.

Kinerja dhuwur lan solusi kemasan fleksibel khusus siji-mandeg

sapa kita

PACKMIC LTD, dumunung ing zona industri Songjiang Shanghai, Produsèn anjog saka tas packaging fleksibel wiwit 2003, Perusahaan kalebu area liwat 10000 meter persegi, kalebu area workshop abot 7000 meter persegi, Perusahaan wis luwih saka 130 engineers lan teknisi, kanthi sertifikat ISO, BRC lan bahan pangan.Kita nawakake solusi kemasan lengkap kanggo macem-macem segmen pasar, kayata tas ritsleting, tas ngisor rata, kantong ngadeg, tas kertas kraft, tas retort, tas vakum, tas gusset, tas spout, tas topeng rai, tas panganan pet, tas kosmetik, film gulungan, tas kopi, tas kimia saben dina, tas Aluminium foil etc.

  • COMPOSTABLE PACKAGING