Inovasi

Spot Glossy Finish2

● Spot Glossy Rampung

Soft Touch Finish

● Rampung Tutul Lembut

Rough Matte Finish

● Rampung Matte Kasar

Kraft Paper Finish

● Pencetakan Flexo

Foil Stamp&Embossing Printing1

● Foil Stamp & Embossing Printing

Foil Stamp&Embossing Printing2

● Foil Stamp & Embossing Printing

Fitur

SPOT GLOSSY Rampunguga disebut matte varnish Rampung, kantong bisa nuduhake sebagian matte lan efek nggilap, ing beting kang bakal luwih atraktif kanggo mata konsumen.

SOFT TOUCHRampung padha karo finish matte, lan tutul luwih khusus, angel kanggo ndeleng prabédan saka foto, nanging sampeyan bakal kaget nalika ndemek!

HOT STAMPINGminangka cara ing ngendi foil matte utawa metalik disegel panas menyang tas nggunakake piring sing wis dibor.Iki ngidini kita nambah jeneng bisnis, logo, tagline lan liya-liyane menyang kemasan sampeyan.Ora mung tas prangko panas khusus nawakake tampilan sing luwih pribadi, nanging uga minangka pariwara sing apik kanggo bisnis sampeyan.

Varnish MATTE KASARluwih grainy dibandhingake karo varnish matte, pelanggan PACKMIC bisa nambah ngarsane beting produk lan nggawe nilai eksklusif!

FLEXO PRINTINGwis dicithak ing kertas langsung karo 8 werna max, A persentasi gedhe saka konsumen seneng aran kertas, nanging printing ing kertas adoh luwih angel saka printing ing film plastik.Kita minangka salah siji saka sawetara pabrik ing China sing bisa ngatasi tantangan iki lan nyithak kanthi apik.

FOIL STAMP & EMBOSSING PRINTING Boten ngandika elegance ing print luwih saka foil stamping lan embossing.Cetakan foil metalik nyedhiyakake potongan biasa kanthi kualitas sing narik perhatian.Stamping foil uga bisa digabung karo embossing utawa debossing kanggo nggawe tampilan 3-D sing luwih mencolok.Embossing yaiku mencet gambar menyang kertas, diunggahake utawa diturunake.Pengaruh dramatis sing ditindakake kanthi cap foil lan emboss ora bisa dikalahake nalika pengin nggawe kesan pertama sing apik.

Apik banget ing Kemasan Kopi

Innovation1-removebg-min

Aplikasi Tin Tie

Kantong kopi TIN TIE dirancang khusus kanggo ngalangi kelembapan utawa oksigen saka kontaminasi biji kopi utawa lemah.Tas teka karo penutupan sing asu laut ditutup nalika lempitan liwat, lan re-sealable kanggo saben nggunakake, nanging musuhan ing tim departemen packing roastery ing syarat-syarat wektu.

Saku Zipper

Disebut zipper tear-off uga, trendi lan dianjurake kanggo tas kopi!Sawise tab dibusak, mencet zipper reseals kantong, mbantu nyegah paparan oksigen.Desaine sing sempit uga tegese njupuk papan sing luwih sithik sajrone panyimpenan, rak, lan transportasi.Dibandhingake karo kothak kertas, padha nggunakake 30% materi kurang, nggawe wong pilihan apik kanggo roasters looking kanggo ngurangi sampah.

555
56

Aplikasi Valve

Katup degassing siji-cara ngeculake tekanan saka njero tas nalika nyegah hawa mlebu. Inovasi sing ngganti game iki ngidini kesegaran produk sing luwih apik lan migunani banget ing aplikasi kopi.

Aplikasi Wipf wicovalve

Wipf wicovavle digawe ing Swiss.Wipf wicovalve kualitas dhuwur ngeculake tekanan saka njero tas nalika nyegah hawa mlebu kanthi apik.Inovasi game-ganti iki ngidini kanggo nambah freshness produk lan utamané migunani ing aplikasi kopi.

20211203140509-min-e1638930367371

Aplikasi Label

Peralatan label kacepetan dhuwur kita ngetrapake label ing tas utawa kantong kanthi cepet lan merata, ngirit wektu lan dhuwit.Label stiker minangka pilihan sing hemat biaya kanggo produk sing dibutuhake kanggo nampilake informasi nutrisi.