Jaminan Mutu

1

Standar Global Bahan Kemasan BRCGS mbantu situs utawa operasi kanggo nduduhake manawa nyedhiyakake produk sing terjamin kualitas, tundhuk karo hukum, lan asli.

Pisanan sing diakoni dening Inisiatif Keamanan Pangan Global (GFSI), Bahan Kemasan BRCGS saiki ana ing edisi kaping 6 lan wis dadi patokan industri global.Ora mung digunakake dening produsen kemasan panganan nanging uga produsen kemasan kanggo kabeh aplikasi, ing saindenging rantai pasokan.

Standar kasebut ditrapake kanggo operasi sing:

Ngasilake bahan kemasan kanggo konversi utawa percetakan

Nyedhiyakake bahan kemasan saka stok ing endi pangolahan utawa pengepakan produk tambahan

Pabrikan lan pasokan liyane sing ora diowahi utawa semi-dikonversi lan digunakake utawa digabung.

* Sumber Daya:https://www.brcgs.com/our-standards/packaging-materials/

2

Asosiasi Kopi Khusus (SCA) minangka asosiasi perdagangan sing dibangun ing dhasar keterbukaan, inklusivitas, lan kekuwatan kawruh sing dienggo bareng.Tujuane SCA yaiku kanggo nuwuhake komunitas kopi global kanggo ndhukung kegiatan supaya kopi dadi kegiatan sing luwih lestari, adil, lan berkembang kanggo kabeh rantai nilai.Saka petani kopi nganti barista lan roaster, keanggotaan kita nyebar ing ndonya, nyakup saben unsur rantai nilai kopi.SCA tumindak minangka pasukan manunggal ing industri kopi khusus lan makarya kanggo nggawe kopi luwih apik kanthi nambah standar ing saindenging jagad liwat pendekatan kolaboratif lan progresif.Darmabakti kanggo mbangun industri sing adil,

sustainable, lan nurturing kanggo kabeh, SCA ndudohke taun wawasan lan inspirasi saka komunitas kopi khusus.

* Sumber Daya:https://sca.coffee/about

3

Sedex nyedhiyakake cara sing efisien lan efektif kanggo komunikasi karo pelanggan pungkasan, amarga sampeyan bisa nuduhake siji set data karo sawetara pelanggan.Iki mbantu nyuda kabutuhan kanggo macem-macem audit, ngidini sampeyan lan pelanggan konsentrasi kanggo nggawe dandan.

* Sumber Daya:https://www.sedex.com/