Rolls & Films

  • Wholesale Drip coffee and food packaging films

    Grosir kopi Drip lan film kemasan panganan

    Tetes kopi lan film kemasan panganan ing gulungan kanthi food grade,

    BRC FDA etc standar internasional.Cocog kanggo panggunaan kemasan otomatis.

    Bahan: Gloss Laminate, Matte Laminate, Kraft Laminate, Compostable Kraft Laminate, Rough Matte, Soft Touch, Hot Stamping

    jembaré Full: Nganti 28 inch

    Printing: Digital Printing, Rotogravure Printing, Flex Printing

    Bahan kantong, ukuran lan desain cetak uga bisa digawe miturut syarat.