Kemasan Kompos

Banner compostable packaging1

Minangka perusahaan sing ramah lingkungan, PACKMIC duwe komitmen kanggo nggawe jagad sing luwih lestari liwat pangembangan solusi kemasan sing ramah bumi.

Bahan kompos sing kita gunakake disertifikasi Standar Eropa EN 13432, Standar AS ASTM D6400 lan Standar Australia AS 4736!

Nggawe Kemajuan Sustainable Bisa

Akeh konsumen saiki nggolek cara anyar kanggo nyuda pengaruhe ing planet iki lan milih pilihan sing luwih lestari kanthi dhuwit.Ing PACKMIC, kita pengin mbantu para pelanggan dadi bagian saka tren iki.

Kita wis ngembangake macem-macem tas sing ora mung bakal nyukupi kabutuhan kemasan panganan nanging uga mbantu sampeyan ngupayakake masa depan sing luwih lestari.Bahan sing ditrapake ing tas kita wis sertifikat Standar Eropa lan uga standar AS, yaiku kompos Industri utawa kompos omah.

compostable packaging2
1

Go Green Kanthi Kemasan Kopi PACKMIC

Kantong kopi sing ramah lingkungan lan 100% sing bisa didaur ulang digawe saka polietilen kapadhetan rendah (LDPE), bahan sing aman sing gampang digunakake lan didaur ulang.Iku fleksibel, awet lan nyandhang tahan lan digunakake digunakake ing industri pangan.

Ngganti 3-4 lapisan tradisional, tas kopi iki mung duwe 2 lapisan.Iku nggunakake kurang energi lan bahan mentahan sak produksi lan nggawe pembuangan luwih gampang kanggo pangguna pungkasan.

Opsi kustomisasi kanggo kemasan LDPE ora ana telas, kalebu macem-macem ukuran, wujud, warna lan pola.

Kemasan Kopi Kompos

Kantong kopi sing ramah lingkungan lan 100% kompos digawe saka polietilen kapadhetan rendah (LDPE), bahan sing aman sing gampang digunakake lan didaur ulang.Iku fleksibel, awet lan nyandhang tahan lan digunakake digunakake ing industri pangan.

Ngganti 3-4 lapisan tradisional, tas kopi iki mung duwe 2 lapisan.Iku nggunakake kurang energi lan bahan mentahan sak produksi lan nggawe pembuangan luwih gampang kanggo pangguna pungkasan.kanthi bahan Kertas/PLA (asam polilaktat), Kertas/PBAT (Poly butyleneadipate-co-terephthalate)

Opsi kustomisasi kanggo kemasan LDPE ora ana telas, kalebu macem-macem ukuran, wujud, warna lan pola.

2202