Kesehatan & Kecantikan

  • Customized  Facial mask Pouch for Beauty and Cosmetic Packaging

    Kantong topeng rai khusus kanggo Kemasan Kecantikan lan Kosmetik

    Kantong Kemasan Topeng Wajah Khusus kanggo kemasan kecantikan lan kosmetik.

    Kantong Ngadeg kanthi zipper kanggo kemasan kesehatan lan kaendahan populer banget,

    lan digunakake digunakake kanggo macem-macem produk.

    Bahan laminasi, desain logo lan wujud bisa dadi opsional kanggo kemasan merek sampeyan.

  • Customized Stand Up Pouch For Protein Powder

    Kantong Ngadeg Khusus Kanggo Bubuk Protein

    Ngadeg Pouch kanggo Protein Powder.Produsen karo layanan OEM & ODM.

    Kantong Ngadeg kanthi zipper kanggo kemasan kesehatan lan kaendahan apik banget lan akeh digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane ing kemasan kesehatan lan kaendahan.

    Bahan kantong, ukuran lan desain cetak uga bisa digawe miturut syarat.