PACKMIC Co., Ltd

SUPPLIER PACKAGING FLEKSIBEL PALING TERPERCAYA, DENGAN ISO BRC DAN SERTIFIKAT FOOD GRADE

Profil Perusahaan

PACKMIC LTD, dumunung ing zona industri Songjiang Shanghai, Produsèn anjog saka tas packaging fleksibel wiwit 2003, Perusahaan kalebu area liwat 10000 meter persegi, kalebu area workshop abot 7000 meter persegi, Perusahaan wis luwih saka 130 engineers lan teknisi, karo ISO BRC lan sertifikat food grade.

Kita nawakake solusi kemasan lengkap kanggo macem-macem segmen pasar, kayata tas ritsleting, tas ngisor rata, kantong ngadeg, tas kertas kraft, tas retort, tas vakum, tas gusset, tas spout, tas topeng rai, tas panganan pet, tas kosmetik, film muter, tas warung, tas kimia saben dina, tas Aluminium foil etc. Kanthi reputasi apik lan liwat 15 taun saka pengalaman Manufaktur, kita wis kasil nggarap sawetara merek gedhe ing wilayah beda, Kayata WAL-MART, JELLY WETAN, MISI PANGAN, JUJUR, PEETS, ETHIS BEANS, COSTA etc.

23-22
1
Laminating workshop (1)

Amarga akeh konsumen saiki golek cara anyar kanggo nyuda pengaruhe ing planet iki lan milih pilihan sing luwih lestari kanthi dhuwit, lan uga kanggo nglindhungi tanah air kita, kita wis ngembangake solusi kemasan sing lestari kanggo kemasan kopi sampeyan, sing bisa didaur ulang lan kompos.

Uga kanggo ngatasi nyeri sirah Big MOQ, sing dadi ngimpi elek kanggo bisnis cilik, kita wis ngluncurake printer digital sing bisa ngirit biaya piring, sauntara ngurangi MOQ dadi 1000. Usaha cilik tansah dadi masalah gedhe kanggo kita.

Katon nerusake kanggo nyekel lan miwiti hubungan bisnis kita.