Food Grade Plastic Stand upPouch kanggo Woh-wohan lan Sayuran Packaging

Katrangan singkat:

250g 500g 1000g Food Grade Plastik Matt Finish Resealable Round Corner Stand Up Pouch Kanggo Buah Kering

Produsen kantong ngadeg kanthi kualitas dhuwur kanthi sudhut bunder sing bisa ditutup maneh Matt.Kanthong kasebut akeh digunakake ing industri woh-wohan lan sayuran.

Bahan kantong, dimensi lan desain cetak bisa dadi opsional kanggo merek sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Detail Barang Cepet

Gaya tas: Ngadeg kantong Bahan Laminasi: PET / AL / PE, PET / AL / PE, Disesuaikan
Merk : PAKET, OEM & ODM Panggunaan industri: kemasan panganan lsp
Panggonan asli Shanghai, China Printing: Gravure Printing
warna: Nganti 10 warna Ukuran / Desain / Logo: Customized
Fitur: Barrier, bukti Kelembapan Sealing & Handle: Penyegelan panas

Detail Produk

500g 1kg grosir cemilan coklat susu bal kemasan stand up kantong kanggo kemasan pangan

Kantong Ngadeg sing disesuaikan karo zipper, pabrikan OEM & ODM, kanthi sertifikat sertifikat panganan kantong kemasan,

Ngadeg kantong iku jinis anyar saka packaging fleksibel ing pasar, Wis rong kaluwihan apik banget: ekonomi lan trep, Apa sampeyan ngerti babagan ngadeg munggah kantong?Kaping pisanan trep saka kantong ngadeg, sing gampang banget dilebokake ing kanthong kita, volume dadi kurang lan kurang kanthi nyuda isi, sing bisa nambah tingkat produk, efek visual ing rak, trep banget kanggo nggawa, nggunakake, sealing lan tetep seger.karo struktur PE / PET, Padha uga bisa dipérang dadi 2 lapisan lan 3 lapisan malah luwih basis ing macem-macem produk.Kapindho, biaya luwih murah tinimbang kantong liyane, akeh manufaktur sing pengin milih jinis tas kanggo ngirit biaya.

Kantong ngadeg banget populer ing kemasan fleksibel, utamane ing minuman Jus, ombenan olahraga, banyu ngombe botol, sele sing bisa diserap, bumbu lan produk liyane, Kantong ngadeg uga ditrapake kanthi bertahap.

ing Sawetara produk cuci, kosmetik saben dina, produk medis lan liya-liyane.Kayata cairan cuci, deterjen, gel padusan, sampo, kecap lan cairan liyane, uga bisa digunakake ing produk koloid lan semi-padhet

Fruits and Vegetable packaging pouch

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

FAQ kanggo Quality Control

Q1.Apa proses kualitas perusahaan sampeyan?
Inspeksi materi sing mlebu, kontrol proses lan inspeksi pabrik
Sawise produksi saben stasiun rampung, inspeksi kualitas ditindakake, banjur eksperimen produk ditindakake, banjur kemasan lan pangiriman ditindakake sawise ngliwati pabean.

Q2. Apa masalah kualitas sing wis dialami perusahaan sampeyan sadurunge?Kepiye carane nambah lan ngatasi masalah iki?
Kualitas produk perusahaan kita stabil, lan nganti saiki ora ana masalah kualitas.

Q3. Apa produk sampeyan bisa dilacak?Yen mangkono, kepiye carane ditindakake?
Traceability, saben produk duwe nomer independen, nomer iki ana nalika pesenan produksi ditanggepi, lan saben proses wis teken karyawan.Yen ana masalah, bisa langsung dilacak menyang individu ing workstation.

4. Apa tingkat ngasilake produk sampeyan?Kepiye carane bisa digayuh?
Tingkat ngasilake 99%.Kabeh bagean saka prodhuk sing strictly kontrol.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: