Kenapa Pilih PACKMIC

Peralatan teknologi percetakan canggih lan mesin nggawe tas.

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan tas cetak luwih saka 99%.

Rega jual langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega sing beda.borongan.

Swara 15 taun pengalaman manufaktur kanggo tas kemasan fleksibel, PACKMIC wis profesional nglayani watara 40 negara klien jaban rangkah.

Kanthi jaminan kualitas luwih saka 10 taun kanggo njamin kerjasama bisnis sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi macem-macem tas saham kanggo nyukupi syarat pasar regional.

OEM & ODM, tas selaras / film miturut syarat customer kang.

MOQ cilik kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo barang sing disesuaikan.