DIGITAL PRINTING

20220228133907
202202231240321

Apa nggunakake printing digital

Digital Printing yaiku proses nyetak gambar adhedhasar digital langsung menyang film.Ora watesan karo nomer werna, lan turnaround cepet, ora MOQ!sing bisa ngirit daya silinder, Printing digital mbisakake merek menyang pasar luwih cepet kanthi kualitas cetak sing luwih dhuwur.

1

Pesenan Minimal sing sithik

Printing digital menehi merek kemampuan kanggo nyithak jumlahe sithik.

Ing digital printing, aja isin njaluk pesen tas cetak 10 lembar kanthi desain dhewe, apa maneh, saben desain beda!

Kanthi pesenan kanthi jumlah sing sithik, merek bisa nggawe kemasan edisi winates, promosi luwih akeh lan nyoba produk anyar ing pasar.Iku dramatically bisa nyuda biaya, lan risiko efek marketing sadurunge arep kanggo pindhah amba.

Turnaround luwih cepet

Printing digital kaya nyetak saka komputer, cepet, gampang lan kualitase dhuwur.File digital kayata PDF utawa format liyane, bisa dikirim langsung menyang printer digital kanggo dicithak ing kertas lan plastik.

Ora ana sirah maneh babagan wektu utama sing mbutuhake 4-5 minggu kanthi percetakan gravure, Pencetakan digital mung butuh 2 minggu sadurunge sampeyan bisa duwe tas sing wis rampung kanthi percetakan sing cocog karo sampeyan.

202202231240323
5

Pilihan Warna Unlimited

Kanthi Ngalih menyang kemasan fleksibel sing dicithak kanthi digital, ora perlu maneh nggawe piring utawa mbayar biaya nyetel kanggo mlaku cilik.Iki bakal ngirit biaya piring sampeyan kanthi dramatis nalika ana macem-macem desain.Amarga entuk manfaat tambahan iki, merek duwe kemampuan kanggo nggawe owah-owahan tanpa mikir babagan biaya biaya piring.