Kertas Kraft Kustomisasi Kantong Ngadeg kanggo Kacang Kopi lan Cemilan

Katrangan singkat:

Kantong Kemasan PLA Kompost sing Dicetak kanthi Zip lan Notch, kertas Kraft dilaminasi.

Kanthi FDA BRC lan sertifikat bahan pangan, banget populer kanggo biji kopi lan industri kemasan panganan.


Detail Produk

Tag produk

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

Kantong Kemasan PLA Kompost sing Dicetak kanthi Zip lan Notch

Ngadeg kantong nganggo ritsleting, pabrikan nganggo OEM & ODM, kanthi sertifikat gelar panganan kantong kemasan panganan,

Kantong kertas kraft, padha karo kantong kertas kraft, sing populer banget ing kemasan fleksibel.

Kantong stand-up kertas kraft biasane digunakake kanggo kemasan kopi lan teh.Lan dadi luwih populer ing kemasan panganan pet.Barang wêdakakêna lan produk pangan liyane, Wis 4 lumahing printable kanggo ngidini paket ditampilake ing malaekat beda, kang bisa menehi pengecer liyane opsi kanggo tampilan beting lan luwih apik kanggo nuduhake lan makili merek lan produk.

Kantong kertas kraft dilapisi nganggo kertas kraft, bahan fungsi liyane lan film plastik bebarengan.Kanggo nggawe kantong kanggo ngreksa lan nglindhungi produk saka efek ngrusak saka udhara, Kelembapan, Kabeh materi karo tes bahan pangan lan disetujoni FDA.Kang banget aman kanggo packaging pangan.

Kantong ngadeg minangka wadhah becik inovatif kanggo macem-macem panganan bubuk sing padhet, cair lan lengkap lan non panganan, Kanthong barrier clear kanthi warna dhasar metalik.Bahan laminasi kanthi bahan pangan bisa mbantu njaga panganan seger luwih suwe tinimbang cara liya.Ngadeg kantong karo loro lumahing sisih amba, kang bisa digawe karo desain kita dhewe, nampilake barang kita logo atraktif lan merek, nampilake barang dhewe.Lan nyekel mata pelanggan.Iki efek iklan pengecer.

Kanthong ngadeg uga bisa mbantu ngirit biaya pengiriman amarga kanthong ngadeg njupuk papan paling sithik ing panyimpenan lan rak, Kuwatir babagan jejak karbon sampeyan?Dibandhingake karo wadhah tas, karton utawa kaleng tradisional, bahan sing digunakake ing tas sing ramah lingkungan iki bisa dikurangi nganti 75%!

Catalog(XWPAK)_页面_32

Catalog(XWPAK)_页面_20


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: