Wipes Kanthong ngisor Flat kanthi ziplock lan kedudukan kanggo Kemasan Perawatan Rumah Tangga

Katrangan singkat:

Wipes Jujur berkualitas tinggi Kantong ngisor Flat kanthi ziplock kanggo kemasan Perawatan Rumah Tangga,

Kantong Flat Bottom kanthi ritsleting kanggo kemasan perawatan rumah tangga apik banget lan digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane ing kemasan perawatan rumah tangga.

Bahan kantong, ukuran lan desain cetak uga bisa digawe miturut syarat.


Detail Produk

Tag produk

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

Kanthong kemasan jujur-wipes berkualitas tinggi kanthi ziplock, kantong ngisor warata khusus kanthi zipper, produsen OEM & ODM kanggo kemasan kesehatan lan kaendahan.

Kemasan perawatan Rumah Tangga Custom-Printed, Kita nggarap akeh merek perawatan rumah tangga sing apik tenan.

Wektu Manis, Beda permen sampeyan saka wong liya kanthi kemasan permen sing dicithak saka BioPouches.Apa wae jinis permen, kita duwe tas utawa kantong sing apik lan fungsional kanggo produk sampeyan.Kanthi kemasan panganan sing dicithak khusus fleksibel saka BioPouches, sampeyan bakal nggumunake pelanggan sadurunge mbukak tas kasebut lan entuk rasa pertama.Pilih salah sawijining tas permen sing paling apik, tambahake desain khusus sampeyan, lan kita bakal nggawe kemasan permen khusus sing apik banget sing nggambarake crita merek sampeyan.

Catalog(XWPAK)_页面_25Catalog(XWPAK)_页面_24

Item: Tas Kemasan Wipes Jujur berkualitas tinggi Ngadeg Kantong nganggo ziplock lan kedudukan
Bahan: Bahan laminasi, PET/VMPET/PE
Ukuran & Ketebalan: Customized miturut syarat customer.
Warna / printing: Nganti 10 warna, nggunakake tinta food grade
Sampel: Sampel Saham Gratis diwenehake
MOQ: 5000pcs - 10.000pcs adhedhasar ukuran tas lan desain.
Wektu anjog: ing 10-25 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan nampa 30% simpenan.
Istilah pembayaran: T / T (simpenan 30%, imbangan sadurunge pangiriman; L / C ing ngarsane
Aksesoris Zipper / Timah Dasi / Katup / Hang Lubang / Sobek kedudukan / Matt utawa Glossy etc
Sertifikat: BRC FSSC22000, SGS, Food Grade.sertifikat uga bisa digawe yen perlu
Format Karya: AI.PDF.CDR.PSD
Jinis tas/Aksesoris Tipe tas: tas ngisor flat, tas ngadeg munggah, tas disegel 3-sisi, tas ritsleting, tas bantal, tas gusset sisih / ngisor, tas spout, tas aluminium foil, tas kertas kraft, tas wangun ora duwe aturan baku etc.Aksesoris: Ritsleting tugas abot , notches luh, bolongan hang, pour spouts, lan klep release gas, sudhut dibunderaké, kalah metu jendhela nyediakake puncak sneak saka apa nang: jendhela cetha, jendhela frosted utawa matt Rampung karo jendhela nggilap jendhela cetha, mati - Cut wangun etc.

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton;

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: