Grosir kopi Drip lan film kemasan panganan

Katrangan singkat:

Tetes kopi lan film kemasan panganan ing gulungan kanthi food grade,

BRC FDA etc standar internasional.Cocog kanggo panggunaan kemasan otomatis.

Bahan: Gloss Laminate, Matte Laminate, Kraft Laminate, Compostable Kraft Laminate, Rough Matte, Soft Touch, Hot Stamping

jembaré Full: Nganti 28 inch

Printing: Digital Printing, Rotogravure Printing, Flex Printing

Bahan kantong, ukuran lan desain cetak uga bisa digawe miturut syarat.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk Cepet

Gaya tas: Roll film Bahan Laminasi: PET / AL / PE, PET / AL / PE, Disesuaikan
Merk : PAKET, OEM & ODM Panggunaan industri: kemasan jajanan panganan lsp
Panggonan asli Shanghai, China Printing: Gravure Printing
warna: Nganti 10 warna Ukuran / Desain / Logo: Customized
Fitur: Barrier, bukti Kelembapan Sealing & Handle: Penyegelan panas

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

Fakturer Mylar holographic PE kemasan panganan plastik film gulung khusus kanggo kopi lan panganan, kantong stand up khusus kanthi kedudukan, produsen OEM & ODM kanggo kemasan panganan, kanthi sertifikat panganan sertifikat kantong kemasan panganan.

41

Apa iku kopi netes? Tas saringan kopi netes diisi karo kopi giling lan portabel lan kompak.Gas N2 diisi saben sachet, njaga rasa lan ambune seger nganti sadurunge dilayani.Nawakake penyayang kopi cara sing paling seger lan paling gampang kanggo nikmati kopi kapan wae lan ing endi wae.Kabeh sing perlu dilakoni yaiku nyuwek, pasang ing cangkir, tuangake banyu panas lan nikmati!

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton;

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

Kaluwihan Kita kanggo Roll Film

Bobot entheng karo tes kelas panganan

lumahing printable kanggo merek

Pangguna pungkasan loropaken

Efektivitas biaya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: