Pitu Teknologi Inovatif Mesin Cetak Gravure

Gmesin cetak ravure, Kang digunakake digunakake ing pasar, Wiwit industri printing wis kesapu adoh dening pasang Internet, industri pers printing nyepetake Kurangé populasi.Solusi paling efektif kanggo nolak yaiku inovasi.

Ing rong taun kepungkur, kanthi nambah tingkat sakabèhé manufaktur mesin cetak gravure domestik, peralatan percetakan gravure domestik uga terus berinovasi, lan entuk asil sing nyenengake.Ing ngisor iki minangka katrangan rinci babagan pitung teknologi inovatif saka mesin cetak gravure.

43a5193ef290d1f264353a522f5d2d6
Gravure Printing Machine-2

1. Teknologi Roll-up lan Roll-up otomatis saka Mesin Printing Gravure 

Ing proses produksi, kanthi otomatis munggah lan mudhun teknologi muter kanthi otomatis ngundakake nggulung saka macem-macem dhiameter lan widths kanggo stasiun clamping liwat pangukuran akurat lan deteksi, lan banjur piranti ngangkat kanthi otomatis gerakane nggulung rampung metu saka stasiun peralatan.Ndeteksi bobot bahan mentah lan produk sing wis rampung kanthi otomatis sajrone proses ngangkat, sing disambungake karo manajemen produksi, ngganti cara penanganan manual, sing ora mung ngrampungake kemacetan yen mesin cetak gravure kudu muter efisiensi normal nanging ora bisa ketemu. fungsi tambahan, nanging uga nambah efisiensi produksi., nyuda intensitas tenaga kerja operator.

2. Teknologi nglereni otomatis saka mesin cetak gravure 

Sawise teknologi nglereni otomatis diadopsi, kabeh proses nglereni otomatis mung perlu kanggo nyelehake gulungan materi ing rak dipakani, lan kabeh tumindak nglereni bisa rampung tanpa partisipasi manual ing proses nglereni sakteruse.Njupuk film BOPP kanthi kekandelan 0.018mm minangka conto, pemotongan kanthi otomatis bisa ngontrol dawa bahan sisa gulungan sajrone 10m.Aplikasi teknologi pemotong otomatis ing peralatan mesin cetak gravure nyuda katergantungan peralatan ing operator lan nambah efisiensi kerja.

3. Teknologi pra-registrasi cerdas kanggo mesin cetak gravure 

Aplikasi saka teknologi cerdas wis ndhaftar utamané kanggo ngurangi langkah kanggo operator nggunakake panguasa kanggo ndhaftar kanthi manual piring ing proses registrasi piring dhisikan, lan langsung nggunakake Correspondence siji-kanggo-siji antarane grooves tombol ing roller piring. lan garis tandha ing lumahing piring.Konfirmasi otomatis bit nyadari proses cocog versi dhisikan.Sawise proses pencocokan piring dhisikan rampung, sistem kanthi otomatis muter fase roller piring menyang posisi ing ngendi registrasi otomatis bisa diwujudake miturut pitungan dawa materi antarane warna, lan fungsi pra-registrasi yaiku otomatis temen maujud.

4. Mesin cetak Gravure tank tinta semi-tutup kanthi roller transfer ngisor 

Fitur utama mesin cetak gravure: Bisa nyegah fenomena mbuwang tinta ing operasi kacepetan dhuwur.Tangki tinta semi-tutup bisa nyuda volatilisasi pelarut organik lan njamin stabilitas tinta sajrone nyetak kanthi cepet.Jumlah tinta sirkulasi sing digunakake wis suda saka udakara 18L dadi kira-kira 9,8L saiki.Wiwit tansah ana longkangan saka 1-1.5mm antarane roller transfer ink ngisor lan roller plate, ing proses roller transfer ink ngisor lan roller plate, iku bisa èfèktif ningkataké transfer tinta menyang sel saka piring. roller, supaya luwih éling pemugaran nada net Cethek.

5. Sistem Manajemen Data Cerdas kanggo Mesin Printing Gravure

Fungsi utama mesin cetak gravure: platform data cerdas ing situs bisa maca paramèter operasi lan status sistem kontrol mesin sing dipilih, lan nyadari pemantauan sing dibutuhake lan panyimpenan serep parameter;platform data cerdas ing situs bisa nampa paramèter proses lan paramèter sing ditanggepi dening platform data cerdas remot.Related syarat pesenan, lan ngleksanakake wewenang kanggo mutusaké apa kanggo ngundhuh paramèter proses ditanggepi dening remot platform data cerdas kanggo sistem kontrol HMI, lan ing.

6. Gravure Press Digital Tension 

Ketegangan digital yaiku nganyari tekanan udara sing disetel dening katup manual menyang nilai tension sing dibutuhake langsung disetel dening antarmuka manungsa-mesin.Nilai tension saben bagean saka peralatan kasebut kanthi akurat lan digital ing antarmuka manungsa-mesin, sing ora mung nyuda peralatan ing proses produksi.Katergantungan operator, lan operasi cerdas saka peralatan wis apik.

7. Teknologi hemat energi udhara panas kanggo mesin cetak gravure 

Saiki, teknologi hemat energi udhara panas sing ditrapake kanggo mesin cetak gravure utamane kalebu teknologi pemanasan pompa panas, teknologi pipa panas lan sistem sirkulasi udara panas kanthi otomatis kanthi kontrol LEL.

1, teknologi pemanasan pompa panas.Efisiensi energi pompa panas luwih dhuwur tinimbang pemanasan listrik.Saiki, pompa panas sing digunakake ing mesin cetak gravure umume pompa panas energi udara, lan tes nyata bisa ngirit energi nganti 60% nganti 70%.

2, teknologi pipa panas.Nalika sistem udhara panas nggunakake teknologi pipa panas mlaku, udhara panas mlebu ing oven lan dibuwang liwat stopkontak udara.Outlet udara dilengkapi piranti bali udara sekunder.Bagéan saka udhara langsung dimanfaatake ing siklus energi panas sekunder, lan bagéan liya saka udhara digunakake minangka sistem pembuangan sing aman.Minangka bagéan saka udhara panas kanggo udhara exhaust aman, exchanger panas pipe panas digunakake kanggo irit daur ulang panas isih.

3, Sistem sirkulasi udara panas kanthi otomatis kanthi kontrol LEL.Panggunaan sistem sirkulasi udara panas kanthi otomatis kanthi kontrol LEL bisa entuk efek ing ngisor iki: ing premis sing watesan bledosan minimal LEL ditemoni lan sisa pelarut ora ngluwihi standar, udhara bali sekunder bisa digunakake kanggo ombone maksimum, kang bisa ngirit energi watara 45% lan ngurangi gas exhaust.Baris 30% nganti 50%.Volume udara exhaust uga suda, lan investasi ing perawatan gas exhaust bisa dikurangi kanthi 30% nganti 40% kanggo larangan emisi ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Jun-07-2022