Gedhe Flat Bottom Pet Food Packaging Kantong Plastik Kanggo Asu lan Cat Food

Katrangan singkat:

1kg, 3kg, 5kg, 10kg 15kg Gedhe Flat Bottom Pet Food Packaging Kantong Plastik Kanggo Makanan Anjing

Kantong ngisor Flat kanthi Ziplock kanggo kemasan Pet Food populer banget, lan digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane kanggo industri kemasan panganan pet.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

kg, 3kg, 5kg, 10kg 15kg Gedhe Flat Bottom Pet Food Packaging Tas Plastik Kanggo Dog Food,

kantong ngisor warata khusus kanthi zipper, produsen OEM & ODM kanggo kemasan panganan pet, kanthi sertifikat gelar panganan kantong kemasan panganan pet,

Kemasan Panganan Pet sing Dicetak Khusus, Kemasan Panganan Pet sing Dicetak Khusus, Kita kerja bareng karo merek panganan PET sing apik tenan.

Pet food packaging pouch1Catalog(XWPAK)_页面_31

Item: 2kg, 3kg, 5kg, 10kg Gedhe Flat Bottom Pet Food Packaging Kantong Plastik Kanggo Makanan Anjing
Bahan: Bahan laminasi, PET/VMPET/PE
Ukuran & Ketebalan: Customized miturut syarat customer.
Warna / printing: Nganti 10 warna, nggunakake tinta food grade
Sampel: Sampel Saham Gratis diwenehake
MOQ: 5000pcs - 10.000pcs adhedhasar ukuran tas lan desain.
Wektu anjog: ing 10-25 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan nampa 30% simpenan.
Istilah pembayaran: T / T (simpenan 30%, imbangan sadurunge pangiriman; L / C ing ngarsane
Aksesoris Zipper / Timah Dasi / Katup / Hang Lubang / Sobek kedudukan / Matt utawa Glossy etc
Sertifikat: BRC FSSC22000, SGS, Food Grade.sertifikat uga bisa digawe yen perlu
Format Karya: AI.PDF.CDR.PSD
Jinis tas/Aksesoris Tipe Tas: tas ngisor flat, tas ngadeg munggah, tas disegel 3-sisi, tas zipper, tas bantal, tas gusset sisih / ngisor, tas spout, tas aluminium foil, tas kertas kraft, tas wangun ora duwe aturan baku etc.

Aksesoris: Ritsleting tugas abot, notches luh, bolongan gantung, spouts, lan katup release gas, sudhut dibunderaké, ngalahake metu jendhela nyedhiyakake puncak sneak saka apa ing njero: jendhela bening, jendhela frosted utawa matt finish karo nggilap jendhela cetha jendhela, mati - wangun potong lsp.

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton;

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: