Harga Pabrik Customized Block Bottom Pouch kanggo Kemasan biji kopi

Katrangan singkat:

1/2LB, 1LB, 2LB grosir kantong ngisor blok khusus kanggo biji kopi

Kantong ngisor sing rata karo zipper panggeser kanggo kemasan biji kopi apik banget lan digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane ing kemasan biji kopi.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk Cepet

Gaya tas: Kanthong ngisor rata kanggo kemasan kopi Bahan Laminasi: PET / AL / PE, PET / AL / PE, Disesuaikan
Merk : PAKET, OEM & ODM Panggunaan industri: Kopi, kemasan panganan lsp
Panggonan asli Shanghai, China Printing: Gravure Printing
warna: Nganti 11 werna Ukuran / Desain / Logo: Customized
Fitur: Barrier, bukti Kelembapan Sealing & Handle: Penyegelan panas

Detail Produk

Grosir kantong ngisor blok khusus sing disesuaikan kanggo biji kopi, produsen OEM & ODM kanggo kemasan biji kopi, kanthi sertifikat panganan sertifikat kantong kemasan kopi,

Kemasan Kopi Custom-Cetak, Kita nggarap akeh merek roasters kopi sing apik tenan. Entuk merek kopi sampeyan sing narik perhatian pelanggan.Beda merek kopi sampeyan saka wong liya kanthi kemasan kopi sing dicithak khusus saka PACKMIC, Wis nggarap roasters sing apik saka saindenging jagad kayata PEETS, COSTA, LEVEL GROUND, ETHICAL BEANS, UNCLE BEANS, PACKMIC wis dadi salah sawijining kantong kopi paling gedhe. pabrikan ing China.Kemasan kita bakal nyorot produk kopi lan teh ing rak apa wae, apa kopi / teh utawa kacang buncis / teh.

coffee packaging bags

Item: Grosir kantong ngisor blok khusus sing disesuaikan kanggo biji kopi
Bahan: Bahan laminasi, PET/VMPET/PE
Ukuran & Ketebalan: Customized miturut syarat customer.
Warna / printing: Nganti 10 warna, nggunakake tinta food grade
Sampel: Sampel Saham Gratis diwenehake
MOQ: 5000pcs - 10.000pcs adhedhasar ukuran tas lan desain.
Wektu anjog: ing 10-25 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan nampa 30% simpenan.
Istilah pembayaran: T / T (simpenan 30%, imbangan sadurunge pangiriman; L / C ing ngarsane
Aksesoris Zipper / Timah Dasi / Katup / Hang Lubang / Sobek kedudukan / Matt utawa Glossy etc
Sertifikat: BRC FSSC22000, SGS, Food Grade.sertifikat uga bisa digawe yen perlu
Format Karya: AI.PDF.CDR.PSD
Jinis tas/Aksesoris Tipe Tas: tas ngisor flat, tas ngadeg munggah, tas disegel 3-sisi, tas zipper, tas bantal, tas gusset sisih / ngisor, tas spout, tas aluminium foil, tas kertas kraft, tas wangun ora duwe aturan baku etc.

Aksesoris: Ritsleting tugas abot, notches luh, bolongan gantung, spouts, lan katup release gas, sudhut dibunderaké, ngalahake metu jendhela nyedhiyakake puncak sneak saka apa ing njero: jendhela bening, jendhela frosted utawa matt finish karo nggilap jendhela cetha jendhela, mati - wangun potong lsp.

Kaluwihan saka tas ngisor warata

5 lumahing printable kanggo merek

Stabilitas rak sing apik banget lan gampang ditumpuk

Printing Rotogravure kualitas dhuwur

Wide sawetara opsi dirancang.

Kanthi laporan pengujian bahan pangan lan BRC, sertifikat ISO.

Wektu anjog cepet kanggo conto lan produksi

Layanan OEM lan ODM, kanthi tim desain profesional

Produsen kualitas dhuwur, grosir.

Daya tarik lan kepuasan liyane kanggo pelanggan

Kanthi kapasitas gedhe saka kantong ngisor warata

FAQ kanggo Proyek

Q1: Sertifikasi sing wis lulus perusahaan sampeyan?

Sertifikat karo ISO9001, BRC, FDA, FSC lan Food Grade etc.

Q2: Indikator perlindungan lingkungan sing produk sampeyan wis lulus?

Tingkat perlindungan lingkungan 2

Q3: Pelanggan sing perusahaan sampeyan wis lulus pemeriksaan pabrik?

Saiki, sawetara pelanggan wis nganakake inspeksi pabrik, Disney uga wis nugasake agensi inspeksi profesional kanggo nindakake inspeksi pabrik.Uga pengawasan, perusahaan kita lulus pamriksan iki kanthi skor dhuwur, lan pelanggan banget wareg karo perusahaan kita.

5; Apa jenis safety produk sampeyan kudu duwe?

produk perusahaan kita melu lapangan pangan, kang utamané perlu kanggo mesthekake safety pangan.Produk perusahaan kita cocog karo syarat standar panganan internasional.Lan janji 100% inspeksi lengkap sadurunge ninggalake pabrik kanggo njamin safety pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: