Ngadeg Kustomisasi kanthi Jendhela sing Jelas kanggo Kemasan Panganan lan Perawatan Pet

Katrangan singkat:

Kualitas Premium Kantong kertas Kraft desain khusus kanthi jendela transparan, kedudukan sobek, Kantong Ngadeg nganggo ritsleting kanggo kemasan panganan populer kanggo panganan kewan lan kemasan sing ngrawat.

Bahan kantong, ukuran lan desain sing dicithak opsional.


Detail Produk

Tag produk

Detail Barang Cepet

Gaya tas: Ngadeg kantong Bahan Laminasi: PET / AL / PE, PET / AL / PE, Disesuaikan
Merk : PAKET, OEM & ODM Panggunaan industri: kemasan panganan lsp
Panggonan asli Shanghai, China Printing: Gravure Printing
warna: Nganti 10 warna Ukuran / Desain / Logo: Customized
Fitur: Barrier, bukti Kelembapan Sealing & Handle: Penyegelan panas

Detail Produk

Kustomisasi Stand Up Kraft Paper Pouch kanggo kemasan panganan, produsen OEM & ODM, kanthi sertifikat sertifikat panganan kantong kemasan panganan, Kantong ngadeg, uga disebut doypack, yaiku tas kopi eceran tradisional.

Proses layanan kita kaya ing ngisor iki:

1. Nggawe pitakon
Nggawe formulir pitakon kanthi ngirim informasi babagan kemasan sing sampeyan goleki.Spesifikasi rinci.kaya gaya tas, dimensi, struktur materi lan jumlah.Kita bakal menehi tawaran sajrone 24 jam.

2. Kirim karya seni sampeyan
Nyedhiyani desain sing digarisake, luwih apik ing format PDF utawa AI, Adobe Illustrator: Simpen file minangka *.AI file–Teks ing file Illustrator kudu diowahi dadi outline sadurunge ngekspor.Kabeh fonts dibutuhake minangka outline.Mangga nggawe karya ing Adobe Illustrator CS5 utawa mengko.Lan yen sampeyan duwe syarat sing ketat kanggo werna, mangga wenehake kode Pantone supaya bisa dicithak kanthi luwih akurat.

3. Konfirmasi bukti digital
Sawise nampa desain mbatesi, desainer kita bakal nggawe bukti digital kanggo konfirmasi maneh, amarga kita bakal print tas adhedhasar iku, sing akeh penting kanggo sampeyan kanggo mriksa kabeh isi ing tas sing bener, werna, tipografi, malah ejaan tembung .

4. Nggawe PI lan pembayaran simpenan
Sawise dikonfirmasi pesenan, Mangga nindakake 30% -40% simpenan, banjur kita bakal ngatur produksi.

5. Kintunan
Kita bakal nyedhiyakake data pungkasan kalebu jumlah sing wis rampung, rincian barang kaya bobot net, bobot reged, volume, banjur atur kiriman kanggo sampeyan.

Catalog(XWPAK)_页面_33

产品图片2

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: