Kantong Gusseted Sisih Kustomisasi kanthi katup kanggo Kacang Kopi lan Cemilan

Katrangan singkat:

Grosir tas gusseted sisih khusus karo tutup ing werna cetha, karo tutup siji-cara kanggo warung lan pangan packaging.

Spesifikasi Pouch:

80W * 280H * 50Gmm, 100W * 340H * 65Gmm, 130W * 420H * 75Gmm,

250g 500g 1kg (adhedhasar biji kopi)

Ketebalan: 4,8 mil

Bahan: PET / VMPET / LLDPE

MOQ: 10.000 PCS / Desain / Ukuran


Detail Produk

Tag produk

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

/ 2LB, 1LB, 2LB tas gusseted sisih selaras karo tutup ing werna cetha, karo sertifikat bahan pangan, OEM & ODM Produsèn, karo tutup siji-cara, SGS ITS laporan test bahan pangan.

Kantong gusseted sisih kanthi desain sealing papat sisih, tas sealing kotak iki, dijenengi karo kantong gusset sisih, sing wis dikuwatake kanggo nampung barang sing luwih abot.Iki ngidini kantong tetep bentuk sing apik ing rak kanthi nggunakake teknologi penyegelan maju.Ing sudhut papat sisih disegel, lan sisih ngarep lan mburi isih tetep Gamelan nalika Labeling.Nggunakake 6-10 oz aluminium foil.Tas nganti 20 kilogram nyedhiyakake salah sawijining alangan paling apik ing industri kemasan fleksibel.

Kantong gusseted sisih, uga dijenengi "kantung gusseted sisih", sing dadi jinis tas kemasan fleksibel sing populer saiki.Lan tas gusseted sisih biasane digunakake kanggo warung, teh lan packaging pangan.Dadi luwih akeh ing panganan pet, barang bubuk lan barang panganan khusus liyane.Wis papat sisih printable ngijini sampeyan paket kanggo ditampilake vertikal utawa horisontal, Ora mung menehi pengecer opsi liyane kanggo beting-tampilan, nanging uga luwih apik kanggo nuduhake lan makili merek lan produk.Fitur kasebut bisa dadi opsional, kaya ndhuwur mbukak, penyegelan vakum panas, bisa digunakake, Panggunaan kanggo daging, unggas, panganan laut, gandum, biji kopi, lapangan panganan woh.Padha bisa beku, refrigerated, nggodhok.Padha tetep barang seger.

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: