Customized Printed Quad Seal Pouch karo Nylon Ziplock kanggo Dog Pet Food Packaging

Katrangan singkat:

1kg, 3kg, 5kg 10kg 15kg Customized Printed Quad Seal Pouch karo Nylon Ziplock kanggo Pet Food Packaging.

Kantong ngisor rata karo zipper Ziplock kanggo kemasan Pet Food apik banget lan digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane ing kemasan biji kopi.

Bahan kantong, ukuran lan desain cetak uga bisa digawe miturut syarat.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk Cepet

Gaya tas: Tas ngisor flat kanggo kemasan panganan pet Bahan Laminasi: PET / AL / PE, PET / AL / PE, Disesuaikan
Merk : PAKET, OEM & ODM Panggunaan industri: Kopi, kemasan panganan lsp
Panggonan asli Shanghai, China Printing: Gravure Printing
warna: Nganti 10 warna Ukuran / Desain / Logo: Customized
Fitur: Barrier, bukti Kelembapan Sealing & Handle: Penyegelan panas

Nampa kustomisasi

Tipe Tas Opsional
Ngadeg Kanthi Zipper
Flat Bottom Kanthi Zipper
Sisih Gusseted

Logo Dicetak Opsional
Kanthi maksimal 10 Warna kanggo logo printing.Kang bisa dirancang miturut syarat klien.

Materi Pilihan
Bisa kompos
Kertas Kraft karo Foil
Glossy Rampung Foil
Matte Rampung Kanthi Foil
Varnish Glossy Kanthi Matte

Detail Produk

Kantong Segel Quad Dicetak sing Dicetak kanthi Ziplock Nylon kanggo Kemasan Panganan Pet Dog, kantong ngisor sing rata kanthi zipper, produsen OEM & ODM kanggo kemasan panganan pet, kanthi sertifikat gelar panganan kantong kemasan panganan pet,

Kemasan Panganan Pet sing Dicetak Khusus, Kemasan Panganan Pet sing Dicetak Khusus, Kita kerja bareng karo merek panganan PET sing apik tenan.

Pets minangka salah sawijining bagéan saka kulawarga kita.Pets pancen salah siji bagéan saka kulawarga kita, lan pantes pangan lan nambani paling.Produk sampeyan entuk kemasan fleksibel sing paling apik.Nglindhungi panganan kewan utawa rasa lan aroma ing tas kemasan panganan pet sing dicithak khusus dening PACKMIC sing ngidini merek sampeyan katon ing toko persediaan pet sing rame.Apa sampeyan butuh kemasan panganan pet sing dicithak khusus kanggo asu, kucing, manuk, iwak, reptil, rodents, utawa sing luwih eksotis, PACKMIC duwe solusi kemasan perawatan hewan sing paling apik sing cocog karo tagihan.Ora mung kita duwe macem-macem pilihan kemasan panganan pet kanggo dipilih, kita uga bangga amarga nawakake teknologi percetakan digital kanthi kualitas paling dhuwur lan wektu paling cepet ing industri.

PET FOOD1Pet food packaing pouch2

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton;

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

FAQ kanggo Tuku

Q1: Apa sistem pengadaan perusahaan sampeyan?

perusahaan kita duwe departemen purchasing independen kanggo pusat tuku kabeh bahan mentahan.Saben bahan mentah duwe macem-macem supplier.perusahaan kita wis nggawe database supplier lengkap.Pemasok kasebut minangka merek terkenal ing njero utawa manca kanggo njamin kualitas lan pasokan bahan mentah.Kacepetan barang.Contone, Wipf wicovalve kanthi kualitas dhuwur, digawe saka Swiss.

Q2: Sapa sing dadi pemasok perusahaan sampeyan?

Perusahaan kita minangka pabrik OEM PACKMIC, kanthi mitra aksesoris berkualitas tinggi lan akeh pemasok merek terkenal liyane.Wipf wicovalve ngeculake tekanan saka njero tas nalika nyegah hawa mlebu kanthi apik.Inovasi game-ganti iki ngidini kanggo nambah freshness produk lan utamané migunani ing aplikasi kopi.

Q3: Apa standar pemasok perusahaan sampeyan?

A. Iku kudu perusahaan formal karo ukuran tartamtu.

B. Iku kudu merek kondhang lan kualitas dipercaya.

C. Kapasitas produksi sing kuwat kanggo njamin pasokan aksesoris sing pas.

D. Layanan sawise-sales apik, lan masalah bisa ditanggulangi ing wektu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: