Kantong Kemasan Kopi sing Bisa Dicetak Khusus

Katrangan singkat:

250g, 500g, 1000g kanthong kemasan kopi sing bisa dicithak

Kantong ngisor sing rata karo zipper panggeser kanggo kemasan biji kopi apik banget lan digunakake kanggo macem-macem produk.Utamane ing kemasan biji kopi.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Kemasan Kopi sing Bisa Dicetak Khusus,Produsen OEM & ODM kanggo kemasan biji kopi, kanthi sertifikat sertifikat panganan kantong kemasan kopi,

Kemasan kopi Custom-Printed, Kita nggarap akeh merek roaster kopi sing apik tenan.

Entuk merek kopi sampeyan narik perhatian pelanggan.Beda merek kopi sampeyan saka wong liya kanthi kemasan kopi sing dicithak khusus saka PACKMIC, Wis nggarap roasters sing apik saka saindenging jagad kayata PEETS, COSTA, LEVEL GROUND, ETHICAL BEANS, UNCLE BEANS, PACKMIC wis dadi salah sawijining kantong kopi paling gedhe. pabrikan ing China.Kemasan kita bakal nyorot produk kopi lan teh ing rak apa wae, apa kopi / teh utawa kacang buncis / teh.

PACKMIC nawakake solusi kemasan lengkap kanggo macem-macem segmen pasar, kayata tas ritsleting, tas ngisor rata, kantong ngadeg, tas kertas kraft, tas retort, tas vakum, tas gusset, tas spout, tas topeng rai, tas panganan pet, tas kosmetik, film muter, tas warung, tas kimia saben dina, tas Aluminium foil etc. Certificated karo BRC, ISO9001, Kanthi reputasi apik lan liwat 15 taun pengalaman Manufaktur, The tas sustainable digunakake digunakake kanggo packaging warung, packaging pangan pet, lan Packaging pangan liyane.PACKMIC wis sukses nggarap akeh merek gedhe ing macem-macem wilayah.

Item: 250g 500g 1kg Kustomisasi Kopi Cetak Kemasan
Bahan: Bahan laminasi, PET/VMPET/PE
Ukuran & Ketebalan: Customized miturut syarat customer.
Warna / printing: Nganti 10 warna, nggunakake tinta food grade
Sampel: Sampel Saham Gratis diwenehake
MOQ: 5000pcs - 10.000pcs adhedhasar ukuran tas lan desain.
Wektu anjog: ing 10-25 dina sawise pesenan dikonfirmasi lan nampa 30% simpenan.
Istilah pembayaran: T / T (simpenan 30%, imbangan sadurunge pangiriman; L / C ing ngarsane
Aksesoris Zipper / Timah Dasi / Katup / Hang Lubang / Sobek kedudukan / Matt utawa Glossy etc
Sertifikat: BRC FSSC22000, SGS, Food Grade.sertifikat uga bisa digawe yen perlu
Format Karya: AI.PDF.CDR.PSD
Jinis tas/Aksesoris Tipe tas: tas ngisor flat, tas ngadeg munggah, tas disegel 3-sisi, tas ritsleting, tas bantal, tas gusset sisih / ngisor, tas spout, tas aluminium foil, tas kertas kraft, tas wangun ora duwe aturan baku etc.Aksesoris: Ritsleting tugas abot , notches luh, bolongan hang, pour spouts, lan klep release gas, sudhut dibunderaké, kalah metu jendhela nyediakake puncak sneak saka apa nang: jendhela cetha, jendhela frosted utawa matt Rampung karo jendhela nggilap jendhela cetha, mati - Cut wangun etc.

1 2 3 5 6 7 4

Kapabilitas Pasokan

400.000 Piece saben Minggu

Packing & Pangiriman

Packing: packing standar ekspor normal, 500-3000pcs ing karton;

Port Delivery: Shanghai, Ningbo, Guangzhou port, sembarang port ing China;

Leading Time

Jumlah (potongan) 1-30.000 > 30000
Est.Wektu (dina) 12-16 dina Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: